Crescere, coaching ter bevordering van persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling

Mag ik me even voorstellen...

Mijn naam is Mirjam Visser-van Liemt

Ik ben in 1964 geboren en ben mijn werkzame leven in 1989 begonnen als fysiotherapeute. Mijn interesse in het gedrag van de mens achter het gezondheidsprobleem groeide na verloop van tijd steeds sterker. Met name datgene wat in de weg staat of juist helpt om gezonder, zelfstandiger en met een betere zelfregulatie in het leven te staan. Om deze interesse te voeden en te gebruiken in mijn werk, ben ik mij in 2005 gaan specialiseren als psychosomatisch werkend fysiotherapeute, waarbij ik werk volgens een bio-psycho-sociaal behandelmodel. Immers: van stress krijg je klachten en van klachten krijg je stress.

Sindsdien heb ik veel mensen kunnen begeleiden in hun proces om om te leren gaan met stressgerelateerde lichamelijke klachten. Dit doe ik nog steeds met veel plezier bij Fysio & Fitness Kudelstaart/Aalsmeer.

Mijn ervaring is dat velen onder ons vroeg of laat de wens of de noodzaak ervaren een mentaal veranderproces te ondergaan. Soms vanuit een periode van stressgerelateerde lichamelijke klachten, maar ook bijvoorbeeld op het moment dat het niet naar wens gaat in je leven.

Om dit proces goed te kunnen begeleiden ben ik een coachingsopleiding gaan volgen en heb na het afsluiten daarvan de coachingswerkzaamheden ondergebracht in mijn praktijk met de naam Crescere. Ik ben aangesloten bij de NOBCO. Crescere betekent groeien, en past bij het doel van mijn werk namelijk: het ondersteunen van persoonlijke- en professionele groei en ontwikkeling.

Om chronische stress en burn-out te begeleiden werk ik met de CSR-Methode, waarvan ik partner ben.

Opleidingen:

  • Fysiotherapeute
  • Psychosomatisch werkend fysiotherapeute
  • Enneagram coach/counseler
  • Erkende CSR-Coach
  • Practitioner brainspotting