Wie ben ik

Mirjam Visser-van Liemt het gezicht achter Crescere

Ik ben een betrokken en optimistisch mens en zet me graag in om ondernemers en management te ondersteunen bij het herstel van een burn-out of overspanning. En nog veel belangrijker: leren te voorkomen dat het je (weer) overkomt.

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het lichaamsgericht en coachend werken met mensen in alle stadia van chronische stress. Van oververmoeid tot zware burn-out. Ik heb dit gedaan als psychosomatisch fysiotherapeute en als coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stress en trauma. Deze combinatie is van wezenlijk belang: zonder openstaan voor verandering en aanpassing van je gedrag is er geen blijvend resultaat. Dit maakt dat mijn begeleiding een combinatie is van een medische, psychologische en coachende aanpak. Je kunt bij mij terecht voor deze 3 aspecten binnen chronisch stressmanagement.

Ik juich het toe om een leven lang te leren, wat ik zelf ook doe. Persoonlijke ontwikkeling, nieuwsgierigheid en groei staan bij mij hoog in het vaandel en ik begeleid jou graag en doelgericht hierin.

“Zo ben ik nou eenmaal” bestaat wat mij betreft niet.

Wat wel bestaat is:

  • Dat je nooit te oud bent om te leren.
  • Dat kennis opdoen over en begrip krijgen voor je eigen gedrag en dat van anderen leuk en waardevol is.
  • Dat je iedere keer weer opnieuw een nieuwe versie van jezelf uit kunt vinden.

Wil je meer weten over mijn werk?

Neem vrijblijvend contact met mij op